Servicii

MGM - energy care

MGM » Servicii

MGM Energo dispune de resursele tehnice şi umane necesare pentru a oferi servicii pe întreg teritoriul naţional.

REVIZIE GENERALĂ
MODULE FOTOVOLTAICE
INVERTOARE, CUTII DE JONCŢIUNE, TRANSFORMATOARE
CABLURI, ÎNTRERUPĂTOARE ŞI ELEMENTE DE PROTECŢIE
SISTEM DE MONITORIZARE
MĂSURI DE SIGURANŢĂ
TERMOGRAFII ŞI ALTE ANALIZE
VERIFICĂRI ŞI CERTIFICATE
OPERARE
MENTENANŢA CLĂDIRILOR ŞI A TERENULUI
GARD PERIMETRAL ŞI DRUMURI DE ACCES
2-min
2-min

Avem Invertoare Ieftine Omologate - Invertoare Ongrid CHINT / CPS

   Invertoare ieftine nu este sinonim cu invertoare slab cotate din punct de vedere al calității. Specialiștii MGMEnergo.com sunt gata să va ofere consiliere, astfel încât să alegeți în cunoștință de cauză cele mai potrivite componente pentru invertoare ieftine. Și vom începe aici, spunându-vă câteva cuvinte despre scopul acestor echipamente în sistemul dumneavoastră electric: deci, un panou solar, o baterie auto sau un generator vor furniza curent continuu mini-rețelei dumneavoastră, în vreme ce aparatele electrocasnice dintr-o gospodărie sunt concepute să funcționeze cu o altă sursă de energie, respectiv curentul alternativ furnizat de rețeaua publică de alimentare cu energie electrică.
  Aici intervine invertorul, acesta fiind un dispozitiv destinat conversiei curentului continuu în curent alternativ. Bineînțeles că lucrurile sunt un pic mai complicate decât le-am zugrăvit noi aici, dar tu trebuie să reții doar esențialul. Apoi experții MGMEnergo.ro îți vor pune întrebările potrivite și vor face o recomandare concretă bazată pe răspunsul tău.

  Fie că vrei să le folosești pentru a exploata o rețea de baterii ce-ți alimentează rulota în campingul de la munte sau pentru rețeaua de panouri fotovoltaice instalate pe acoperișul casei tale, este important să folosești doar invertoare omologate care îți conferă siguranța funcționării corespunzătoare. Un alt detaliu important este legat de componența consumatorilor. O determinare riguroasă a acestora vă va ajuta să alegeți cel mai buna raport calitate/preț, ajungând astfel să beneficiați de un inventor ieftin însă perfect adaptat nevoilor dumneavoastră.
  Celebrul război dintre Thomas Edison – susținător fervent al curentului continuu – și Nikola Tesla – al cărui geniu a văzut imensele avantaje ale curentului alternativ – s-a încheiat cu victoria aparentă a celui din urmă. Dar pentru că lucrurile nu pot fi privite în alb sau negru, vom admite astăzi că fiecare formă are atât avantaje cât și dezavantaje. Important este că astăzi avem posibilitatea să construim o punte între ele!

Importanța achiziției de invertoare omologate pentru noul tău sistem fotovoltaic

   Invertoare omologate sunt o cerință obligatorie atunci când aplicați pentru un program de finanțare în vederea construirii sistemului de panouri fotovoltaice ce vă transformă din consumator în prosumator. În acest sens există documentații specifice pe site-urile autorităților competente, noi la mgmenergo.ro am ținut să ne documentăm astfel încât să punem la dispoziția clienților aceste invertoare omologate, astfel încât să eliminăm toate eventualele neplăceri ce ar putea fi generate de un control asupra instalației dumneavoastră.
  Pentru aceasta am verificat atât documentațiile elaborate de Ministerul Mediului cât și cele ale autorităților ce reglementează piața energiei, totul pentru ca în final să ne adaptăm oferta legislației în vigoare în acest moment. Conștienți de importanța unui dosar fără cusur și fideli filozofiei companiei noastre, de a pune calitatea pe primul plan, la MGMEnergo.ro oferim invertoare ieftine de o calitate indiscutabilă, pregătite să răspundă celor mai exigente standarde atât de calitate cât și de siguranță.

  Funcție de dimensiunea investiției, vă oferim atât invertoare on grid cât și invertoare off grid. În cazul invertoarelor on grid trebuie să știți că nu mai aveți nevoie de acumulatori, curentul produs de sistemul de panouri fotovoltaice va produce curent pentru consumul propriu iar eventualul surplus se va injecta automat în rețeaua energetică națională. În momentele în care consumul dumneavoastră nu va putea fi acoperit de producția proprie, aveți posibilitatea să trageți din rețea cantitatea necesară pentru acoperirea necesarului.
  Este evident că acest sistem va aduce după sine o economie semnificativă, diminuând factura de energie electrică. Alternativa la acesta este sistemul cu invertoare off grid. Acestea pot gestiona producția de energie de la mai multe surse, ca de exemplu panouri fotovoltaice, baterii, generator sau rețea, urmând să livreze către consumator energia cea mai ieftină. Aceste invertoare nu vă oferă însă posibilitatea să injectați în rețeaua energetică națională surplusul de energie.

Optând pentru invertoare on grid îți oferi șansa de a deveni prosumator!

   Invertoare on grid au cel puțin două particularități care ne atrag atenția: elimină necesitatea dotării cu baterii, ceea ce se traduce printr-o investiție inițială mai mică, în același timp oferă șansa injectării surplusului de energie în rețeaua energetică națională. Această a doua caracteristică se poate traduce prin economie, sau chiar profit, dar după cum probabil că deja intuiți presupune accesul la o rețea electrică. Iar obținerea autorizației de branșament poate să fie un mic disconfort.
  Dacă accesul la rețea este problematic, putem să ne gândim împreună la un sistem cu invertoare off grid. Acestea pot înmagazina surplusul de energie într-un set de acumulatori pe care îi putem folosii în perioadele în care nu avem lumină, conferind în acest fel o oarecare autonomie în cazul în care sistemul cu panouri fotovoltaice este singura sursă de energie. Nu ne putem gândi încă la o locuință autonomă energetic pe baza sistemelor fotovoltaice existente.

  În cazul în care optați pentru un sistem cu invertoare on grid trebuie să știți de la început că din considerente de siguranță, în cazul în care apar defecțiuni în rețeaua energetică națională decuplarea instalației dumneavoastră se va realiza automat, dând astfel echipelor de intervenție ale operatorului șansa de a remedia avaria în condiții de siguranță. Este foarte important ca în acest domeniu să folosim doar aparatură de înaltă calitate, care să corespundă atât din punct de vedere tehnic cât și al siguranței.
  Gama noastră de invertoare omologate a fost selectată cu atenție, alegând cu grijă cele mai performante repere, cu un raport excelent calitate-preț și cu un grad ridicat de securitate. Astfel clienții MGMEnergo.ro pot beneficia de invertoare ieftine, atât on grid cât și of grid, invertoare omologate conform ultimelor reglementări în domeniu. Apelează acum la specialiștii noștri și folosește-te de experiența noastră de 10 ani în domeniul energetic.

Adaugă plus valoare casei tale cu un sistem de invertoare off grid!

   Invertoare off grid reprezintă soluția perfectă atunci când deții o casă de vacanță situată departe de lumea dezlănțuită. Chiar dacă la început ai crezut că nu ai nevoie decât de un loc liniștit unde să îți încarci bateriile după o perioadă agitată în jungla urbană, astăzi te gândești că ți-ar plăcea să te bucuri de câteva din avantajele civilizației chiar în oaza ta de liniște, ruptă de lume. Ai nevoi mici dar soluția pentru satisfacerea lor pare îndepărtată? Nu este deloc așa!
  Un sistem fotovoltaic cu invertoare off grid îți poate furniza suficientă energie pentru a te bucura de escapada ta în mijlocul naturii. Bucură-te de razele soarelui în vreme ce el îți umple, la propriu, bateriile cu energie. În cea mai desăvârșită liniște, pentru că nimeni nu vrea să te deranjeze, doar ești în vacanță! A dispărut soarele? Nu uita că ai un surplus de energie stocat în baterii!

  La MGMEnergo.ro nu știm cu exactitate cum va arăta viitorul, dar suntem în permanență pregătiți să scoatem tot ce este mai bun din prezent. Iar oportunitatea de a ajuta cât mai mulți clienți să folosească energia verde oferită cu generozitate de soare o tratăm cu maximă seriozitate. Experiența acumulată de-a lungul anilor ne obligă să ne implicăm activ în aceste programe, să facilităm accesul clienților către aceasta, oferindu-le atât invertoarele ieftine indispensabile oricărui sistem de panouri fotovoltaice, dar și consultanță în achiziția lor, servicii de montaj și întreținere a acestora.
  Prezentul ne deschide o ușă spre un viitor mai curat, spre o nouă șansă pe cere ne-o putem oferi nouă, copiilor noștri și planetei. Energia soarelui este una din puținele resurse nelimitate, nepoluantă și gratuită. Investind astăzi în acest sector vom transforma emisiile de carbon în istorie, oferindu-ne șansa să ne plimbăm copii într-o lume mai curată și mai verde!

invertoare ieftine
invertoare omologate
invertoare on grid
invertoare off grid